♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: 2 Hari Punya Kerja

Friday, February 17, 2012

2 Hari Punya Kerja

Assalamualaikum,

ape yg dimaksudkan dgn 2 hari punya keje?..
keje tertangguh...
tak buat keje....
byk sgt keje....

Hahahahahaha....sume tu takde kena mengena pun. Sebenarnya lebih kepada m***s nk buat keje...kih kih kih..Jadinya ape kena mengena dgn 2 hari tu.
2 hari punya keje tu psl sy sibuk nk siapkan blog F.A.M & ChomeyCheeky@papa Biz. Spt n3 yg sblm ni, sy ada tempekkn gmbr print screen utk blog chomeycheeky kn. Itu adalah hasil keje smlm. Hari ni sy busy dgn blog F.A.M lak...hahaha..
Kesimpulannya sy mmg tak byk sgt keje 2 hari tu, psl sume keje pn da lebih teratur & da selesai pun. Makanya, sy pn sibuk2 buat cam ada keje yg byk, padahal siapkan blog...wakakakakaka... (kalo bos jmpa blog ni confirm kena block plak blog ni nnti....)

Sume ni kerana adik sy ajar sy buat blog comel2 sikit ni. Mekasih la sgt2, kalo tak psl dia, rasanya blog ni sentiasa bermuram durja. Kelam je bak kata dia...hehe..

Pape hal pun, blog ini adalah untuk catatan diri dari pengalaman sy sendiri. Juga utk berkongsi & bertukar pendapat tentang isu-isu atau topik-topik yg bersesuaian. Semoga dgn cara ini sy dpt menambah ilmu & juga menurunkan ilmu. Berhenti dulu disini. InshaAllah berjumpa di N3 yg seterusnya.



Looking for Cloth Dypers (CD)& Other Baby Stuff....
Here at ChomeyCheeky@papa Biz. Facebook or Blog

No comments:

Post a Comment

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...