♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥

Thursday, February 9, 2012

Assalamualaikum,
Mari kita bercerita psl anak mama yg comel & lasak ini...

Aina Faqihah da berumur 10 bulan..
Berjalan?..belum lagi,
Tumbuh gigi...belum lagi,
Memanjat?...da selalu,
Merangkak?...tak suka sgt,
Meniarap (combat)?...sgt laju,
Makan?...sgt suka,
Minum susu?...masih lagi susu mama,
Minum air masak?...ikut suka hati & tekak dia je,
Menjerit?...nyaring smpai sakit telinga,
Marah & Mengamuk?...da pandai da skrg ni...

Tapi, kegemaran aina yg mmg dpt dilihat sejak dari umurnyer 6 bulan adalah...aina suka dgn cartoon ni..(sebenarnya suka yg part nyanyi2 je)..

Aina boleh diam sekejap kalo dgr theme song cartoon ni..


*Paw Pilot*


*Special Agent OSO*


*Special Agent Team*


*Aina & OSO*


Nmpk tak budak tu tgh leka tgk oso dia..Psl aina suka tgk oso, mama kena download theme song tu..hehe..takpe la yg penting aina blh aman sekejap bila time dia nk ngamuk2 tu..hahaha..

Sekarang ni...papa & mama kena beralah ngan aina ye...hahaha..

Tu la anak mama yg comel, gedik, nakal, bijak, cantik, ngempeng, manja....hehehe..


Looking for Cute Cloth Dypers (CD)....Here at facebook: ChomeyCheeky@papa Biz.

No comments:

Post a Comment

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...