♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: Birthday @ IOI & Sunway

Thursday, December 13, 2012

Birthday @ IOI & Sunway

B'day sape ek?...
yg pasti bkn b'day haku la kn.  Pasal mana dpt haku nk celebrate b'day hujung tahun ni. 
Ok..ni citer event yg berlangsung pada 11/12/2012 (hari cuti AM sempena b'day Sultan Selangor).  Nama b'day boy ni Muhammad Abdullah..kami panggil dia BOB.  Dia lahir sama tarikh ngan b'day sultan selangor. Bob ni mak haku yg jaga dia sejak lepas pantang.  Dulu rmh dia dekat je ngan rmh mak haku...mmg selalu gak la parents dia datang hantar rmh kami.  Skrg ni dia da pindah kt Sabak Bernam....dapat jmpa dia time cuti sekolah je.  But at least masih lagi berhubung la kan...

So, kali ni mmg nyai (mak haku) mmg da niat nak bawak dia dtg PJ nk celebrate b'day dia ngan adik2 (Aqil n Aina).  Plan punya plan...at last kitorang decide nak bawak dia gi main bowling.  Mula2 gi la IOI puchong. Lepas makan kt Secret Resepi...terus la kami gerak gi tempat bowling tu.  Nasib tak baik lak...sistem diorang tgh tergendala.  So, tak dapat main...anak2 main lari2 je kt sekitar tu.

Nak jadikan citer lagi...kami gerak lak ke Sunway Pyramid.  Harapan musnah gak kt situ..pasalnya ada tournament tgh berlangsung... Pujuk punya pujuk...ajak anak2 naik ferris wheel n main mainan yg kt bwh tu je.  Sian kt aqil...dia minta sgt nk main bowling...










p/s: Bob, Aqil n Aina...nanti kita plan lain lak ye.....man & amani...cepat jalan dulu tau...

No comments:

Post a Comment

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...