♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: Busy Sampai Lupa

Wednesday, April 17, 2013

Busy Sampai Lupa

whooooooo....lama tak update blog weh.  bersarang teruk gamaknya ni.  Citer banyak, tapi da lupa nk citer yg patut citer.  Giler sibuk kot sejak 2 menjak ni.  Gini la tiap-tiap awal tahun, macam2 hal nak kena uruskan.  Yang mana sempat buat tu buat, yang tak sempat, haku tinggalkan je dulu...kemudian2 la buat.  Mood nak citer skrg ni tak bape nak datang.  Macam2 citer kalo nk type ni.  Jap ek, bagi haku pikir dulu, citer mana yg patut di publish dulu ek.

Antara tajuk2 nya adalah....(hahaha...da cam abph lak...):

1. Food for tots..
2. B'day Aina
3. Mengandung & Bersalin
4. Gold Coast Resort
5. Sakit Gigi
6. Cup cakes untuk Aina
7. Durian Cream Layer Cake
8. Rumah Baru
9. Anniversary & B'day
10. Next Baby
11. Breastfeeding Weaning

ko tgk tu...bape byk tajuk...tu yg dapat aku kira.  Yg da tak ingat tu, lupakan je la ek.  hehehe...
Agak2nya yang mana nak kena publish dulu ek.


p/s: mata sudah ngantuk, esok mau gi keje awal. chow

2 comments:

  1. erna pun kadang terkejar-kejar nak berkogsi cerita d blog. banyak betuk hutang entry. selamat membayar hutang entry ye..hehehe

    http://ummierna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. rangkumkan aje yg mane boleh jadikan satu tajuk. yg penting settle! haha :D

    ReplyDelete

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...