♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: AOTD Team Building

Tuesday, December 31, 2013

AOTD Team Building

 Keluarga AOTD

Assalamualaikum,
Kali ni saje2 je nak share psl aktiviti yg ku lakukan di penghujung tahun 2013 bagi memenuhi syarat sebagai penjawat awam.  Mana2 kawan AOTD yg tau pasal blog ku ini blh la tgk muka korang yg ku pamerkan tu ye...hu3..

29 November hingga 1 Disember 2013 tarikhnya. Pegi hari jumaat pagi & balik ahad petang.  Kursus kat Felda Residence Trolak.  Seronok??? mustilah kan..time kursus je la masa utk kenal2 ngan semua org.  Last 2 years ada gak team building, buat kt PNB Ilham lagi tu. Time tu haku tak join pasal baru lepas bersalin. 'nyampah je rasanya'.  Jadinya, haku takleh nak compare sgt la kan..team building yg mana lagi best. Yg haku tau, team building yg aku join ni la yg plg best...hahaha.. Tapi, kursus kali ni ada aktiviti White Water Rafting.  Ofkos la haku tak join kan..psl haku tak dibenarkan oleh semua org. hu..hu..hu...sedih sgt tak dpt merasa rafting tu. Takpe la...lain kali mgkn ada rezeki lagi kan.

Da kata my sempoi team...mmg gambar diorg je la yg byk pun...
Kursus kali ni tak ramai sgt yg dapat attend. Kalo semua dpt attend lagi syok..semua org pn blh dpt maanfaat dari kursus ni. Overall, consultant kursus ni sgt best. Pegi kelas tak kecut perut, tak bosan, takde nak pening2 kepala pikir psl kumpulan, takde sibuk2 nk buat persembahan.  Aktiviti yg disediakan pun sgt best..semua org pn blh participate kt dlm kelas. Haku yg time tu tgh 'mabuk' pun blh enjoy la.  Kursus kali ni siap ada aktiviti pengisian rohani. Setiap kali waktu subuh, maghrib & isyak kitorang akan berjemaah kat surau. Mmg syok la...tak rasa stress langsung haku kt sana. Org lain haku tak tau...haku citer psl ape yg haku rasa je ye. 

Masa kt dlm kelas standard la akan ada pembahagian kumpulan kan. Rezeki haku time tu, dapat ahli kumpulan yg sgt sporting. Masing2 memainkan peranan sendiri. Mmg syok la kumpulan yg diketuai oleh haku itu...wakakakakakakaka..........(nak guling2 je rasanya). 

Ahli kumpulan 4 (SEMPOI) terdiri drpd diri ku sendiri, Afzan, Dayah, K.Shikin, K.Aishah, K.Bahriah, Pian, Ihsan & En. Puaat.  Semuanya ada 9 org ahli. Nape kumpulan ni best...pslnya kumpulan ni ada org yg paling CUTE...hu3...anda tau siapa yg dimaksudkan.  Pastu kumpulan ni lak dapat 2 hamper...syok.....hahahaha.....bangga siot. Alhamdulillah, haku ditakdirkan berada di dalam kumpulan ini bermula drpd awal hingga akhir kursus.... Cayalah korang semua...
Kumpulan 4 (Sempoi)


Ok la, takmo da tulis panjang2, bosan da..korang yg nak baca pn bosan gak kan...skrg ni layan je la gmbr2 yg tak seberapa tu ye...Ok Chow.


Sesi Taklimat Water Rafting

Naik Lori

Da cam rupa pelarian diorang nih...hu3

My Sempoi Team (thumbs up)


Makan Durian Time (Thanks to Bos Dr. Zainab)



YES...we had so much fun

2 comments:

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...