♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: Gold Coast Morib

Thursday, December 26, 2013

Gold Coast Morib

Assalamualaikum...

aik...tiba2 muncul kt blog lak...pe hal ni???
hahaha....
Pasal haku da boleh buka blog ku ini kat ofis. Sebelum kena block kot..ada certain2 blog je yg blh view. Alhamdulillah, boleh la bersiaran kembali dari sini..hehe.

Ok, n3 kali ni nak citer pasal percutian yg da berkurun lamanya pegi tp, lambat sgt nak update story.  Bulan april 2013 adalah bulan kelahiran my dotter Aina Faqihah & my hubby Mohd Fairuz. Sempena itu, haku gi la booking 3 bilik kat gold coast tu. Haku tak celebrate kami 3 beranak je. Haku angkut sekali family belah haku kecuali abg & kak ipar.

Takde la nak citer sgt2 pun...but at least haku da update blog weh...hahahha...
Ok chow, nak kuar gi lunch.
Birthday Present for Aina from Gold Coast Morib

Abg Aqil kesayangan

Excited dapat Mandi kat Jacuzzi

Redeem Voucher KTV

Mandi-manda

Enjoy with her Papa


1 comment:

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...