♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: RETRO NIGHT

Tuesday, January 7, 2014

RETRO NIGHT

Assalamualaikum....

Hahahaa.....jap2..pape hal pun nak gelak dulu. hehehee.

Da lama kot tak join dinner MPOB. Last dinner yg aku pegi tahun 2009 kat equatorial hotel, Bangi. Masa tu belum kawin lagi. Kiranya tahun last jadi org bujang la. Lepas2 tu, tak pegi da..selain drpd faktor aku da kawin (2010), tema dinner masa tu tak bape nak syok utk pegi masa tu. 2011 aku tak pegi psl aina kecik lagi masa tu & masih b'feeding. Sian ko nak tinggal anak dengan paknya aje.. 2012 pun tak pegi gak..psl takde jiwa nak pegi..kawan2 pn tak beria2 sgt nak pegi tahun tu.

2013, tiba2 rasa cam gedik2 la nak join dinner..tu pun psl door giftnya Power Bank & Tema nya Retro. Rasa cam terpanggil2 lak nak gi dinner, kwn2 pun sporting & semua pun pakat2 nak pegi gak. Dinner kali ni buat kat Palace of The Golden Horses. Tempat lawa, hotel grand, Royal Ballroom besar, Artis Aris Ariwatan & Sharifah Zarina, Emcee is David Theo Lau (bekas penyampai radio Era)



Sebelum Makan


Meja Bertuah

King of The Night (Congrats Saiful)

Retro ke????? :-)

This is Us
ok...enjoy the photo...


2 comments:

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...