♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: FAM weekend

Tuesday, April 15, 2014

FAM weekend

***Assalamualaikum***

Rezeki di hujung minggu.  Alhamdulillah...murah rezeki kami masa ni.  Mak Awon aina belajan makan kat Intekma Resort.  Last time pegi makan kt intekma ni dalam 3 tahun lepas.  Time tu haku tgh mengandungkan aina.  Lebih kurang 7 or 8 bulan gak la camtu.  Time ni pegi....pun haku tgh mengandung gak.  Kali ni mengandungkan adik aina yg dijangkan lahir hujung bulan 6 ni.  Alhamdulillah...murah rezeki anak2 mama kan. Sebelum lahir pun da kasi mama makan sedap2. hahahaha....boleh ek camtu??...hu3.. 

Pape hal pun, terima kasih kat awon, semoga sentiasa dimurahkan rezeki & diberkati oleh Allah sentiasa.  
Weekend @ Shah Alam

Lepas makan2 kat intekma...kami semua pegi tricky art muzium kat I-City...semua pun pandai enjoy.  Aina pun pandai pose gak bila disuruh.  Sgt comel la semua anak-anak masa tu.
 
I-City Shah Alam (Tricky Art Muzium)

Ok..takde pape da nak story...next n3 kita story2 lagi ye.

1 comment:

  1. mana gambar budak pisss tu?? papa x upload lagi kat group. hehe :)

    ReplyDelete

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...