♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: Mom & Baby Expo 2014

Friday, May 16, 2014

Mom & Baby Expo 2014



Mode hari ni : Excited nak gi expo kat Mid Valley esok.  Horey!!!!.....
 Larat or tak nak berjalan esok adalah belakang kira.  Pasalnya esok nak gi shopping barang2 baby sikit.  Sejak awal mengandung takmo nak beli sikit...ha sekarang ni baru nak terhegeh2 cari pape yang patut. Ala...haku nak cari pape yg perlu je..takde la nak shopping cam nak giler pun.  Mana tau...ada rezeki baby, blh dapat gift banyak2 kan.  Esok jalan setakat yang mampu je..da tak larat nak jalan haku duduk je la kat kerusi2 yang disediakan. Lagi pun memang da bagi tau aina nak gi cari baju untuk baby.  Aina kan excited sgt tunggu adik dia keluar.  Untung baby mama ni...ada kakak yang sayang sgt kat adik dia.  Esok kita tgk la apakah hasil yg dapat ku rembat kat expo tu.

3 comments:

  1. rajin nye pg expo. wa xde pengalaman langsung ke expo. tak berminat langsung pada ketika tu. penangan si leman. shopping pun malas. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. da hujung2 ngandung gini, kena la merajinkn diri gak. kang da terbesalin kang kempunan nak gi shopping.

      Delete
  2. shopping...shopping...yeayyyy ^-^

    ReplyDelete

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...