♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: ♥ Sekolah : Alimkids 8th Class (Certificate Gift) ♥

Friday, June 13, 2014

♥ Sekolah : Alimkids 8th Class (Certificate Gift) ♥


Alhamdulillah...Aina da habis modul 4 & da dapat certificate pun.  Mama yg excited terlebih..ku berdoa sgt2 supaya dpt tgk aina amik sijil.  Tu baru umur 3 tahun tu...agak2 nya kalo anak grad universtiti camne lak keadaannya nanti.  Minta2 Allah panjangkan la umur mama & papa utk tgk Aina dpt sijil yg lebih berharga ye sayang...  Touching ooo...memikirkan anak yg semakin hari semakin membesar. 

Thanks a lot to ticer effa (alimkids puncak jalil), pasal da bersusah payah melayan & mengajar aina sepanjang modul 4 berlangsung.  Aina improve a lot & she's having so much fun in the class.  Balik je dari sekolah, dari dalam keta lagi, aina akan ulang2 nyanyi lagu2 yg dia belajar hari tu.  Every day dia akan nyanyi & try to improve the lyrics of the song especially the Syahadah & Itsy Bitsy Spider song.  Kami yg mendengarnya ni pun kena nyanyi sama..pasalnya dia yg akan jadi ticer kalo kat rmh.  Every word yg keluar dari mulut ticernya akan jadi sebutan dia kat rmh gak. Ok, alrite, very good, what's next....and many more.  Movement pun mesti sama cam ticer effa buat.  Hhmm....






 Next modul aina tak dapat nak join class, pasal mama dalam pantang.  Hopefully modul 6 aina akan join semula.  That time, for sure mama kena angkut si adik sama gi tgk kakak yg mentel2 tu.  Harapnya ticer effa tak lupa kat aina la ye.

Ok...tu je nak update hari ni.  


No comments:

Post a Comment

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...