♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: AQIQAH INAS NABEEHAH

Tuesday, November 11, 2014

AQIQAH INAS NABEEHAH


Alhamdulillah, majlis aqiqah utk anak mama yg ke-2 telah selamat berlangsung..
Ok, sejujurnya..majlis ni da lama berlangsung hokey...cuma baru skrg je nak update citer..huhu... dasar pemalas mau hapdet blog ini org..

Majlis ni berlangsung pada 20 September 2014 di Kg. Bukit Bangkong, Sepang (Kg. Papa).. Kali ni mmg decide nak buat kat sepang, pasalnya time aina dulu da buat kat sg. buloh. Time tu buat sekali dengan majlis kawin makbi.  Alhamdulillah, majlis berjalan dgn lancar. This time nyer majlis aqiqah meriah sgt pasalnya majlis kali ni ada 3 org baby sekali yg diraikan. 


Muhammad Ziyyad - born on Mei 2014
Inas Nabeehah - born on Jun 2014
Muhammad Iffat Hamdani - born on July 2014
Ziyyad is anak buah & Iffat is anak sepupu. Both of them is from Mohd Fairuz side. Kali ni nyer aqiqah kami yg mak pak nya ni pakat2 la nak tumbang lembu sekor. Time aina dulu kitorg aqiqah kambing. This time pasal nak sekali kan majlis kami cari lembu. Inas amik 1 bahagian je pasal girl kan. Pastu adalah lagi kitorg tambah2 duit utk gift & utk kenduri nya.

The best part is, family from my side sanggup datang jauh2 utk meraikan majlis kat sepang ni. Malam tu diorg stay kat Hotel Sri Malaysia. Dapat la anak2 yg lain mandi kolam kat situ menjelang tunggu majlis bermula. Majlis kat sepang start lepas isyak, jadinya byk la masa nk siap2 kan diri & anak2. Aina pun join mandi kolam gak..haku biasa la ngelat tu tetap...wakakaka...

Thanks a lot to semua yang hadir  ke sepang time majlis aqiqah inas tu hari. Kehadiran anda semua amatlah dihargai... 

Muah....muah..

No comments:

Post a Comment

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...