♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: AINAS

Monday, February 9, 2015

AINAS



Aina + Inas = AINAS...
hahaha...hanya gelaran semata-semata. terjadinya AINAS pasal senang nak sebut bila nak tanya kabar dua budak comel tu. Mula-mula guna AINAS tu masa sembang-sembang dgn family aku kat LINE. Selalu family aku tanya psl anak-anak syurga ku ni. Soalan selalu nya tanya 'aina & inas buat pe?...mula-mula jawab gak la 'aina main & inas tido'...lebih kurang camtu la bunyinya.. Bila da lama2 dok sebut aina & inas, last2 nak senang sebut AINAS kan aje...huhuhu...

Aina sangat syg kan adik dia. Kadang-kadang tu ada gak la time jeles dia tu kalo aku lebihkan si adik drpd dia. Amik masa gak la dia nak terima sepenuhnya yg dia da jadi kakak tu. Dia tau dia da jadi kakak, cuma sifat seorang budak kan memerlukan perhatian yang lebih lebih-lebih lagi anak sulung.

Tp, Alhamdulillah...aina cepat paham & banyak gak la tolak ansur dia dgn adik dia. Lahirnya aina sebagai pengikat cinta kami suami isteri. Kelahiran inas menguatkan lagi hubungan kami sekeluarga.  Semoga amanah Allah ini sentiasa terpelihara & dilindungi oleh Allah s.w.t.

 







No comments:

Post a Comment

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...