♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: Birthday Preparation

Friday, April 17, 2015

Birthday Preparation


Straight to the point.. Aina request nak buat birthday tema Hello Kitty. Kali ni dia baru paham ape itu birthday celebration gaknya. Dia memang request kek Hello Kitty yang besar. Pada asalnya..mama cuma tanya aina nak hadiah ape utk birthday. Dia terus jawab nak kek Hello Kitty.

Mama berangan nak buat birthday dia tema superhero..so that nampak cam majlis pakaian beragam and takde la nampak cam majlis budak pompuan sgt. Hhhmmm...lupakan je la jawabnya... Kena la proceed dengan Hello Kitty gak.

Antara idea-idea deco preparation nya camni je. Aku plan nak buat as simple as i can. Takmo bebankan kepala otak dgn hal yang mengarut2.

CLICK HERE
Sumber gambar dari google.

kalo nak tengok idea cam yang dalam gambar ni boleh la klik kat gambar yang atas tu.  heheh...mudah-mudahan majlis yang akan berlangsung dapat berjalan dengan lancar.

No comments:

Post a Comment

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...