♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: ♥ Birthday : Hello Kitty Theme for Aina Faqihah 4th Birthday ♥

Friday, May 1, 2015

♥ Birthday : Hello Kitty Theme for Aina Faqihah 4th Birthday ♥




 Salam Jumaat u olls... hari ni mama nak share sikit rasa bahagia yg menebal dalam diri mama ni.  Semua yang baca tajuk pun da tau mama nak citer pasal ape kan.   Last weekend mama rasa enjoy & puas hati sangat dapat gak akhirnya buat majlis kecil-kecilan untuk princess Aina tu.  Ikut plan asal memang nak buat on her birthday date. Tapi kan, that time banyak la sangat halangannya. Daripada seminggu ke seminggu plan nak buat..last-last decide buat la hujung bulan sudahnya.  

Alhamdulillah..walaupun majlisnya tidak la besar mana..jemputan nya pun cuma kawan-kawan sekolah & kawan-kawan mengaji dia je.  Bajet mama ciput je..kalo ada bajet besar next time mama bakar kambing sekor ok...hehehehe...

Disebabkan ini adalah perancangan mama yg banyak dibantu oleh K.A.M.I, makanya majlis Aina tu berlangsung di Ladang Baru la.  Kalo nak buat kat Sepang, papa la yang harus buat plan kan.  Mama lak tumpang sebok-sebok je nanti.  Tapi, agak-agaknya si papa tu nak ke menyesakkan kepala dia dengan benda-benda camni...hhmm.. Ntahla..

Last but not least, many thanks to my lovely hubby for being a kebab chef on that day.  Thanks to K.A.M.I, Abang, SIL & BIL for helping me to organize the party from the begining till the end of the party.  Thank you for everthing.  

Ni gambar sekitar majlis berlangsung.








Aina di usia 4 Tahun :

• Dah join sekolah KEMAS Ladang Baru
• Masih join ALIMkids kat Puncak Jalil - Ticer Effa
• Mula mengaji IQRA' dengan nyai.
• First time buat birthday celebration
• Masih manja & mengada-ngada
• Boleh tolong jaga adik Inas
• Suka main Playdoh
• Sangat-sangat suka dengan kaler pink
• Suka Hello Kitty & Queen Elsa



No comments:

Post a Comment

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...