♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: RAYA 2016 DI HOTEL

Friday, July 22, 2016

RAYA 2016 DI HOTEL

Entry terkini selepas lama tidak bersiaran. Terlalu banyak sangat hal-hal yang berlaku sejak akhir-akhir ini. Tapi kita biarkanlah yang lepas itu lepas. Kita cerita je la apa yang patut dikongsi ye.

Sebelum tu, selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin.

Raya kami sama seperti sebelum ni. Persiapan kami pun persiapan yang biasa je. Cuma raya kami ada tidur hotel kali ni. Ala tu pun sebab Mr. Hubby kena kerja pastu dapat bilik. Tu yang kami pun tumpang sekaki.

Anak-ana la yang paling seronok nak tidur hotel dengan harapan dapat mandi kolam. Tapi sayang, Allah tak izinkan..diturunkan hujan dari kami masa kami check in sampai la ke malam hari.

Esoknya check out dan terus pergi beraya rumah rumah Ucu di Gombak. Kemudian petang beraya di rumah cikgu sekolah Aina.

Ok..tu je la nak taip. Ni pun update dalam kereta ni. Pening gak la ngadap phone dalam kereta yang bergerak.

Ok..chow.


No comments:

Post a Comment

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...