♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: MEMULAKAN BISNES MINYAK DAN BALM TERAPI

Wednesday, March 22, 2017

MEMULAKAN BISNES MINYAK DAN BALM TERAPI

  ASSALAMUALAIKUM

SERONOK!!!!!!

Itulah yang aku rasakan sekarang ni. Aku seronok dan enjoy makin balm and blended oil. Giler ko tak seronok...aku dapat buat sendiri dan tau setiap bahan yang digunakan dalam menghasilkan setiap produk Wellness Mama. Lebih seronok bila dapat tengok sendiri kesan positif pada aina dan inas. Bila sendiri pakai pun konfiden je tau.

Wellness Mama masih baru...dan baru je bermula. Buat masa ni, produk yang dikeluarkan baru 2 jenis je iaitu balm dan blended oil. Setiap balm dan oil dibuat menggunakan 100% bahan semulajadi dan asli.

WELLNESS BALM

1. Night-Night
2. Chest & Back
3. Anti Bugs
4. Happy Belly
5. Skin Relief

WELLNESS OIL

1. Cough Blend
2. Sinus Blend
3. Feminine Blend
4. Immunity Blend
5. Calming Blend
6. Bugs Away Blend

Setiap balm dan oil ada kesan dan manfaat yang tersendiri. Penggunaan balm atau oil tidak jauh beza kerana tujuannya adalah sama. Tapi kan...nak pesan la sikit, jangan la pikir "sapu-sapu je tenang, sapu-sapu je baik, sapu-sapu je cantik" no...jangan tau... Sebab bahan-bahan yang semulajadi ni, kesannya pun mestilah semulajadi juga. Sebab tu moto Wellness Mama adalah Natural Ingredients, Natural Effects. 

Istiqamah dalam melakukan sesuatu perkara..inshaAllah, dengan izin Allah apa yang diharapkan akan menjadi nyata.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Ingin mencuba menjana pendapatan bersama kami?? 
Boleh PM saya di FB Wellness Mama HQ


Jika anda ingin mendapatkan khidmat photographer, 
Boleh PM saya di FB TINJAU PHOTOGRAPHY 

No comments:

Post a Comment

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...