♥ A WIFE & MOM'S LIFE ♥: ALLAH SELAMATKAN KAMU

Monday, April 24, 2017

ALLAH SELAMATKAN KAMU

  ASSALAMUALAIKUM


HAPPY BIRTHDAY
.
belated : Aina Faqihah - 5 April
in advance : Inas Nabeehah - 17 Jun


Alhamdulillah, syukur sangat buat simple celebration untuk diorang. Tak besar dan tak kecik, cukup sempurna untuk kami sekeluarga. Sebenarnya birthday bash ni celebrate 4 orang sekali. Lagi 2 orang budak anak Wawa Yusoff dan Ayu Yusoff.


 Diorang enjoy, especially lepas dapat mandi kolam. Usaha papa prepare kolam semalam. 8 kanak-kanak, sememangnya harus 2 biji kolam buka. Itu pun memang pesta sangat dah diorang tu.

Dah namanya budak kan, birthday party mesti ada hadiah, ada something special untuk diorang. Tak kisah la yang celebrate ataupun yang mereka yang meraikan.


So, memang kami sediakan hadiah dan door gift untuk semua. Mahal atau murah bukan ukuran, yang penting ada sesuatu yang dapat menggembirakan diorang.


InshaAllah lagi 4 orang budak akan celebrate pada separuh tahun kedua. Boleh la nak slowly pikir pasal next celebration. :-D


HAPPY BIRTHDAY ANAK-ANAK MAMA.




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Ingin mencuba menjana pendapatan bersama kami?? 
Boleh PM saya di FB Wellness Mama HQ


Jika anda ingin mendapatkan khidmat photographer, 
Boleh PM saya di FB TINJAU PHOTOGRAPHY 

No comments:

Post a Comment

-Maria Yusoff-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...